Andrea Compagno nu exclude un transfer: ”Sper să fac un salt într-un campionat unde să demonstrez mai multe”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 27 mai 2023, ora 16:20,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Andrea Compagno a ajuns vara trecută de la U Craiova 1948 la FCSB, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, iar fotbalistul a devenit un jucător-cheie pentru ”roș-albaștri”.

Cu toate acestea, Gigi Becali a anunțat că este dispus să renunțe la atacantul italian în schimbul sumei de 2.5 de milioane de euro.

Astfel, Andrea Compagno a declarat în presa italiană că și el își dorește să ajungă în Serie A, unde își poate arăta abilitățile.

„(n.r. despre preconvocarea la naționala Italiei) Neașteptată. Sunt senzații pe care le voi purta cu mine toată viața și sper să se mai întâmple. La început, am crezut că sunt doar zvonuri, apoi directorul Stelei (n.r. FCSB-ului, MM Stoica) mi-a transmis mailul de la federație. A fost greu să le spun părinților!

A marca goluri în Serie A este diferit față de a marca în campionatul României și voi fi mereu primul care spune asta. Anul trecut am fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate. Sper să pot face un salt într-un campionat în care să pot demonstra și mai multe, poate chiar în Serie A”, a declarat Compagno, în presa din Italia.

fcsbgigi becaliAndrea Compagno