Andrea Mandorlini nu a uitat de conflictul cu Ciprian Deac: ”E fericit, iar echipa a luat patru goluri în Cupă”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat sâmbătă, 25 mai 2024, ora 13:06,
Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

 

Andrea Mandorlini (63 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al celor de la CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, după doar jumătate de an petrecut în Gruia.

Înainte de a pleca din Ardeal, Mandorlini a intrat în conflict cu Ciprian Deac, fotbalist care a fost nemulțumit că a jucat mult prea puțin în perioada în care italianul a antrenat-o pe CFR.

”Deac a jucat atunci când am considerat că este funcțional pentru planul de joc care a fost pregătit pentru meci. Problema, dacă vreți să o numiți așa, este că Deac dorea oricum să joace mereu, iar eu nu pot garanta un loc fix nimănui.

Domnul Deac după ce am plecat eu a jucat toate meciurile, cu siguranță a fost mai fericit. Rezultatul: el fericit, echipa a luat patru (n.r. goluri) în Cupă. Dar a fost fericit. Personal, nu am avut niciodată probleme cu niciun jucător.

Dacă un jucător a vrut să joace în folosul echipei, fiecare jucător a jucat exact atât cât a arătat. Dacă Deac a arătat că poate să joace este o întrebare. Dacă eforturile lui au fost mai mari după plecarea mea, asta a fost decizia lui.

Acesta este un aspect care îl privește pe el. Cum a jucat când el era titular și eu antrenor și cum a jucat după plecarea mea? Poate că este o întrebare pentru el, nu pentru mine.”. a spus Andrea Mandorlini, potrivit prosport.ro.