Andrei Burcă rânde de Rapid după ce l-au ofertat pe Ciprian Deac: „Dacă îl dăm pe suma asta, atunci ne lăsăm cu toții! Abia a împlinit 18!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 14:03,
Andrei Burcă/Sport Pictures
Andrei Burcă/Sport Pictures

Rapid a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară. Giuleștenii au fost interesați de curând de Ciprian Deac, mijlocașul campioanei României, CFR.

După ce a făcut și o ofertă în acest sens, Rapid s-a lovit de critica unui jucător de la CFR. Mai precis, fundașul Andrei Burcă a comentat interesul bucureștenilor pentru colegul său.

„Nu cred că o să plece la Rapid nici Cipri, nici altcineva!”

„Dacă dăm 250.000 de euro pe Cipri, atunci ne lăsăm cu toții. Nu cred că o să se mai despartă CFR de jucători în această perioadă, pentru că avem acum această dublă importantă cu Maribor.

Doi la mână, clubul o va face doar pe suma potrivită de bani. 10 milioane de euro pentru Cipri? Așa a spus Petrescu? Atât face atunci. Înseamnă că mai poate duce încă 10 ani și că de abia a împlinit 18. Glumesc!

Cipri e un jucător important pentru noi, exponențial, face parte din grup, este la club de mic, așa că nu cred că o să plece la Rapid nici Cipri, nici altcineva”, a declarat Andrei Burcă, potrivit GSP.

„Într-adevăr, toți jucătorii de la CFR sunt buni. Uitați-vă la cei care au plecat de la noi la Rapid. Joacă foarte bine. Chiar dacă la CFR nu prindeau foarte multe minute pe teren, ei sunt jucători foarte buni. Mai mult, sunt campioni, contează foarte mult, au altă mentalitate”, a mai spus internaționalul român.

cfr clujandrei burcărapidciprian deac