Andrei Ivan, marele pariu al patronului Mihai Rotaru: „E cel mai în formă jucător din România!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 10:39,
Andrei Ivan
Andrei Ivan

Atacantul oltenilor a traversat momente bune în actualul sezon, iar venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca Craiovei pare că i-a revitalizat cariera acestuia!

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat nu mai puțin 10 goluri în acest sezon, iar prestațiile sale l-au dat pe spate pe finanțatorul echipei. Mihai Rotaru este de părere că Andrei Ivan va deveni un fotbalist de top în următorii ani, în ciuda faptului că viitorul său a fost privit cu scepticism de foarte multă lume.

Totodată, Rotaru îl vede pe Ivan drept cel mai în formă fotbalist din Liga 1 și crede că atacantul său abia de acum va începe să își demonstreze calitățile extraordinare pe care le are.

Cred că pe viitor asta va fi cel mai slab sezon al lui. Ivan e pe un drum lung și ne bucurăm, a fost o perioada în care foarte mulți nu credeau în el. Clubul l-a sprijinit și ne bucurăm că în acest moment arată cum trebuie. Demonstrează calitățile pe care le are, pentru că are unele extraordinare. Putem spune că în momentul asta e cel mai în formă jucător din România, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Citește și „Lumea e supărată și dezamăgită!”. Mihai Rotaru și-a luat gândul de la titlu și în acest an

andrei ivanliga 1csu craiovamihai rotarudeclaratii