Andrei Miron, prima reacție după ce a fost dat afară de la FCSB de Becali: „Am făcut un sezon bun”

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 26 iunie 2022, ora 22:32,
andrei miron fcsb
andrei miron fcsb

„Greşim cu toţii, am greşit şi eu. Le doresc multă baftă colegilor şi sper să reuşească anul acesta să câştige campionatul. Eu am aflat că nu mai sunt dorit la echipă. Am zis că pentru mine cel mai ok este să ne strângem mâna. Eu nu sunt un tip care să rămân dacă nu sunt dorit… Imediat cum am semnat rezilierea am fost contactat de cei de la Hapoel Haifa.

Dacă vă uitaţi puţin, am intrat în primul 11 când era o diferenţă de 8 puncte faţă de CFR Cluj. Nu cred că mai credea foarte multă lume în campionat. Doar noi jucătorii. Am ajuns la acel meci cu FC Voluntari şi am primit gol dintr-un ofsaid. Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

Colaborare normală, ca şi o colaborare între jucător şi patron (n.r. despre Gigi Becali). În afară de momentul în care am semnat contractul nu m-am văzut niciodată cu dânsul.

Este echipa dânsului. El aduce pe cine vrea, el dă afară pe cine vrea. Sunt banii dânsului. Asta a fost decizia, pentru mine nu este niciun fel de problemă. Poate că am fost şi eu puţin supărat pentru că nu mă aşteptam să vină aşa, de o dată, această plecare.

Nu neapărat că nu am mai fost dorit. Dar într-un fel mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul şi am înţeles că nu mai sunt dorit. Am vorbit şi cu impresarul meu şi am luat decizia de a îmi rezilia contractul”, a spus Andrei Miron înainte de plecarea spre Israel.