Andrei Nicolescu a dezvăluit ce a stat la baza numirii lui Zeljko Kopic la Dinamo: „Atât timp cât livrezi performanță, te vei descurca oriunde!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 02 decembrie 2023, ora 12:26,
Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Zeljko Kopic a fost numit în funcția de antrenor principal la Dinamo. Tehnicianul croat a fost prezentat oficial.

Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, a vorbit despre alegerea făcută. Iată ce a spus despre noul antrenor al „Câinilor”.

„Atât timp cât livrezi performanță, te vei descurca oriunde!”

„Opțiunea noastră este în fața dumneavoatră azi. După o analiză atentă și cât de bună am putut să facem este opțiunea cu cele mai puține riscuri. Am să vă explic de ce. 

Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor cu care am discutat. Recunoaștem că riscul asumat este că Zeljko poate nu cunoaște campionatul din România, dar performanța e performanță în orice campionat. Atât timp cât livrezi performanță, te vei descurca oriunde. 

Dinamo Zagreb e un exemplu nu doar pentru Dinamo, ci pentru tot fotbalul românesc pentru că demonstrează pe plan local și internațional. Mister a trecut pe la academie și la prima echipă și demonstrează că spiritul echipei naționale e viu în el și gata să îl arate aici”, a declarat Andrei Nicolescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Zeljko KopicAndrei Nicolescudinamo