VIDEO | Andrei Răuță i-a analizat pe constănțeni. Ce spune despre primul său meci în tricoul „lupilor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 28 februarie 2020, ora 16:30,
andrei-rauta-petrolul-ploiesti
andrei-rauta-petrolul-ploiesti

Andrei Răuță (24 de ani) a declarat la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța din etapa a 22-a a Ligii a 2-a că „lupii” și-au analizat în detaliu adversarii și sunt gata de atac.

Fundașul central a semnat un angajament valabil pentru un sezon și jumătate cu formația „galben-albastră”.

„Ne așteaptă un meci greu. Jucăm acasă, trebuie să avem o atitudine bună în fața unui adversar care are un joc destul de agresiv și în același timp foarte direct. Joacă foarte mult pe zonele laterale, însă noi ne-am antrenat foarte bine, i-am analizat foarte bine. Le știm punctele forte și punctele mai puțin bune. Sperăm ca noi să avem aceeași atitudine pe care am avut-o la meciul cu Dunărea și la sfârșitul meciul să obținem cele trei puncte de care avem mare nevoie”, a spus Andrei Răuță.

andrei-rauta-petrolul-ploiesti

Despre prima evoluție în tricoul Petrolului: „O experiență destul de bună. Am încercat să joc cât mai simplu, să dau siguranță echipei și cred că am reușit acest lucru ținând cont că nu am luat gol. Pe viitor sper să am cât mai multe evoluții bune și să cresc de la meci la meci”, a mai spus Răuță.

Fundașul le-a transmis câteva cuvinte de apreciere fanilor petroliști, care au fost mereu alături de echipă: „Un public minunat, care te împinge de la spate. Te împinge către victorie”.

Petrolul Ploiești primește vizita formației Farul Constanța, sâmbătă, ora 13:00, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 2. „Lupii” ocupă în momentul de față locul cinci în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce adversara sa se află pe șapte, la două puncte în spate.

Citește și ♦ Coman, Moruțan, Marin și Drăguș puteau evolua acum pentru Dinamo. Unde s-a rupt totul

petrolul ploiestiliga2andrei rauta