Andrei Vlad n-a scăpat de furia patronului, după greșeala din meciul cu FC U: „I se fură memoria!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 februarie 2022, ora 08:50,
Andrei Vlad
Andrei Vlad

Portarul FCSB-ului s-a poziționat greșit la al doilea gol marcat de olteni, iar Gigi Becali nu a ratat șansa de a-l critica pe acesta pentru eroarea din duelul de aseară!

În minutul 75 al partidei, Andrei Vlad a fost „executat” de William Baeten, printr-o lovitură liberă executată lângă bară. După ce goalkeeper-ul roș-albaștrilor a recunoscut că putea face mai mult la reușita Craiovei, Gigi Becali a ținut să îl pună la punct pe „Messi al portarilor”, despre care a spus că are probleme cu concentrarea în anumite momente ale jocului.

„Vlad are momente, fracțiuni de secundă, când i se fură memoria, atenția lui! În mintea lui, nu s-a gândit că Baeten poate să trimită și pe poartă. N-a fost nici antrenorul pe bancă, avem o scuză. Normal că s-a simțit lipsa lui Toni Petrea”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Andrei Vlad, prima reacție după meciul cu FC U Craiova 1948

„Trebuie să  fim mai atenți în apărare. Puteam să fac mai mult la golul lui Baeten. Nu știu dacă a fost o  execuție atât de bună. Trebuie să corectez asta repede și să nu se mai întâmple. Am fost puțin lent și nu am ajuns la minge. Era o oportunitate bună să ne apropiem mai mult. Rămâne același număr de puncte. Cu o mentalitate bună în play-off, vom reuși să ne apropiem cât mai mult de primul loc”, a declarat Andrei Vlad la finalul partidei.

Citește și Gigi Becali surprinde după egalul cu FC U Craiova: „Echipa asta va ajunge în optimile Ligii Campionilor!”

delcaratiifcsbandrei vladgigi becaliiliga 1