Angelescu, reacție neașteptată despre Rareș Ilie: „Dacă s-ar fi întors, clar ar fi fost o greșeală!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 12:52,
Victor Angelescu
Victor Angelescu

Rareș Ilie a fost împrumutat de Nice la Maccabi Tel Aviv. Victor Angelescu, cel care l-a avut pe tânărul jucător la Rapid, a reacționat în urma acestei mutări.

Mai exact, acționarul giuleștenilor consideră că dacă Ilie ar fi revenit la Rapid, ar fi fost o mare greșeală în cariera lui. Iată ce a spus despre tânărul fotbalist.

Eu cred că e bine că nu s-a întors în România!”

Dacă este adevărat, mă bucur. Sper să se ducă unde să joace meci de meci. Asta este important pentru el în momentul de față. El știe mai bine care era situația lui la club. Dacă clubul i-a transms că nu se bazează pe el, cred că e mai bine că a mers să joace undeva. Maccabi e un club bun, un campionat bun. Dacă se duce acolo și joacă, cred că e benefic. Doar să joace.

Nu-mi pare rău pentru că e jucătorul lui Nice. Cred că s-a pus presiunea prea mare pe el. Are tot timpul din ljume să se întoarcă la Nce. Important e să joace mai bine, iar când se întoarce la Nice să fie mai puternic.

Eu cred că e bine că nu s-a întors în România. Nu au fost discuții pentru a reveni la Rapid, ar fi fost un pas greșit să se întoarcă, mai ales că are o vârstă fragedă. Dacă s-ar fi întors, clar s-ar fi întors doar la noi, dar ar fi fost o greșeală”, a spus Victor Angelescu, pentru sport.ro.

rapidrares ilievictor angelescu