Anghel Iordănescu, dezamăgit de tratamentul celor de la CSA Steaua: „Nu am fost chemat nici la recepția stadionului din Ghencea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 12:17,
anghel-iordanescu

„Militarii” își doresc să atragă de partea lor cât mai multe glorii ale „roș-albaștrilor”, iar unul dintre oamenii care au scris istorie de-a lungul anilor pentru formația bucureșteană este Anghel Iordănescu!

Fostul selecționer al României a vorbit despre posibilitatea de a lucra pentru formația din liga a treia și a dezvăluit că s-a simțit dat la o parte de către oficialii CSA Steaua, în momentul în care nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea. Iordănescu consideră că alături de el au mai fost și alte legende ale „roș-albaștrilor”, care din păcate au fost uitate de noua conducere a Stelei.

„Nu mă întrebați dacă aș lucra la CSA Steaua, când eu nu am fost chemat nici la recepția stadionului din Ghencea. Ca om cu peste 300 de meciuri în tricoul roș-albastru, ca jucător, apoi ca antrenor atâția ani, evident că inima mea bate pentru CSA Steaua. M-am simțit ciudat că nu doar eu m-am aflat în acea postura, am fost mai mulți omiși.

Poate își vor aminti de noi, că sunt mulți care au făcut istorie pentru acest club. Chiar dacă nu mai este printre noi, îmi amintesc de Costică Ștefănescu, omul care a crescut la CSA Steaua, la Marcel Răducanu și la mulți alții. Dar asta este, trec anii și se mai uită!” a spus Anghel Iordănescu despre CSA Steaua, potrivit Sport Total FM.

Citește și Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Anghel Iordănescu în lupta cu COVID-19: „Mi-a trimis toate medicamentele posibile și imposibile!”

 

realitateacsa steauastadion Ghenceadeclaratiiiordanescu suparatanghel iordanesculiga 3
FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”

halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie