Antonio Sefer, aproape să plece de la Rapid! Anunțul făcut de Victor Angelescu

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 17:03,
Antonio Sefer
Antonio Sefer

Atacantul rapidist Antonio Sefer este la un pas să părăsească echipa antrenată de Adrian Mutu, acționatul Victor Angelescu spunând că există interes pentru el.

Victor Angelescu a spus că sunt șanse ca Antonio Sfere să plece de la Rapid în această iarnă

Fanii Rapidului și-au pus speranța în Antonio Sefer că va deveni următorul golgeter al echipei, după plecarea lui Rareș lie, în vară, la Nice. Jucătorul nu le-a înșelat așteptările și a avut o primă parte a sezonului foarte bună, cu 5 goluri în primele 12 etape.

Ulterior, însă, și-a ieșit din ritm și nu a mai marcat niciodată. Mai mult, chiar, și-a pierdut și postul de titular. În retur, a jucat doar în trei meciuri din primul minut, de fiecare dată pe teren propriu, cu CFR Cluj, Universitatea Craiova și Petrolul.

Chiar dacă nu a mai marcat în Superligă din 3 octombrie, în deplasare, cu Chindia, Antonio Sefer a trezit interesul echipelor din afara țării. „Au fost şi sunt cluburi interesante de Antonio Sefer. Dacă vor plăti cât cerem noi, sunt şanse să plece. Nu pot să vă spun cât cere Rapid.

Nu are clauză de reziliere. Sunt negocieri între cluburi. Există interes. Acum nu ştiu dacă va fi importantă, dar interes există”, a spus Angelescu, potrivit fanatik.ro.

antonio sefervictor angelescu