Antrenorul campion de două ori cu CFR a prefaţat meciul de diseară! ,,CFR e favorită cu ŢSKA”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 15:41,
cfr cluj

Un fost antrenor al celor de la CFR Cluj a vorbit despre partida de diseară, pe care clujenii o vor disputa în Europa League cu ŢSKA Sofia.

Ioan Andone, campion de două ori cu CFR, spune că nu le va fi uşor în meciul cu bulgarii, dar o vede în continuare favorită pe formaţia lui Dan Petrescu în meciul de diseară. Ioan Andone a pregătit-o şi pe ŢSKA Sofia în 2010.

,,Am înțeles că lucrurile sunt în regulă la ȚSKA din ce mai am foști antrenori secunzi bulgari cu care mai vorbesc de ȚSKA. CFR nu va avea un meci simplu acolo, dar eu zic că CFR e favorită.

Au meciuri grele. Bine, normal, în cel mai rău caz, ei vor putea lua locul 3. În cel mai rău caz, asta e părerea mea. Dar eu cred că experiența jucătorilor de la CFR, că nu departe de anul trecut, când au ajuns până în primăvara europeană, eu cred că pot să aspire clar și la locul 2.a spus Ioan Andone pentru Pro Sport.

Citeşte şi VIDEO | Dan Petrescu vrea schimbarea în Liga 1! ,,Nu e corect ca bulgarii să aibă şi noi nu”

Ioan Andone a mai vorbit şi despre revenirea suporterilor în tribune în România. Acesta a rămas plăcut impresionat că în alte ţări accesul suporterilor pe stadion este permis.

E extraordinar, am văzut și ieri, că a început Liga Campionilor și am văzut și ieri și la Kiev și la Zenit că e cu suporteri, care e un lucru extraordinar și ar trebui și la noi în viitor, când nu o să fim un număr așa de mare de infestări pe zi, ar trebui să dăm drumul și noi la 30 la sută din capacitatea stadioanelor. Pentru că nu poți să oprești sportul, e în aer liber, nu e nici un pericol de contaminare și ar fi extraordinar să putem juca și noi cu suporteri, pentru că fără suporteri par meciuri amicale” a mai spus actualul preşedinte de la Voluntari.

CFR va avea parte de o premieră în acest sezon. Va disputa primul meci cu spectatori ân tribună. Aproape 12.000 de fani sunt aşteptaţi pe arena din Sofia diseară.

Citeşte şi Gheorghe Mustaţă povesteşte cât de uşor a ajuns pe stadionul Stelei! ,,Am intrat fără să mă întrebe cineva, ceva”

realitateaandoneTSKA Sofiacfrspectatori
petrolul

VIDEO | Primele imagini cu jucătorii Petrolului la antrenamente! Noutățile din lotul „lupilor galbeni”

Hategan la Euro

Ovidiu Haţegan a acordat primul cartonaş la EURO 2020! La ce moment istoric a fost martor