SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Antrenorul dorit de Dinamo anunță: „M-am înțeles! La prânz semnăm contractul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 12:41,
Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dorit și de Dinamo, Ilie Poenaru a dat răspunsul final. Acesta a mărturisit că a aceptat oferta celor de la Gaz Metan Mediaș.

Fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni vine să îl înlocuiască pe Mihai Teja, care a avut un start ezitant de sezon. Formația ardeleană a strâns o singură victorie în primele opt etape și vine după cinci înfrângeri consecutive.

Ilie Poenaru

Astfel, Poenaru a anunțat că la prânz va semna contractul, valabil un an. Dacă evită retrogradarea, va mai primi bonus încă un an. Acesta a acceptat oferta venită de la Gaz Metan deoarece a fost prima formație cu care a negociat, în dauna celor de la Dinamo.

”M-am înțeles cu Gaz Metan. Azi la prânz urmează să semnăm contractul. Îl voi anunța pe Iuliu Mureșan, căruia îi mulțumesc că s-a gândit la mine și m-a dorit la Dinamo, dar i-am spus că sunt om de cuvânt și nu pot să refuz Gaz Metan, pentru că m-au ofertat cu două zile mai devreme.

După ce semnez voi merge la hotelul echipei care ajunge azi la București pentru meciul cu Rapid”, a declarat Ilie Poenaru, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> ZIUA DEMITERILOR ÎN LIGA I. DUPĂ DINAMO, ALTE DOUĂ CLUBURI ÎȘI CONCEDIAZĂ ANTRENORII

gaz metan mediașrealitateadinamoilie poenaruliga 1