Antrenorul lui Borac reclamă golul marcat de Chipciu: „Cred că a fost un aut înaintea reușitei lor!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 00:36,
Maksimovic, sursa foto-Borac Banja/Facebook
Maksimovic, sursa foto-Borac Banja/Facebook

Ardelenii au trecut cu mari emoții de Borac Banja în primul tur al Ligii Campionilor, printr-un gol marcat de Alexandru Chipciu, în minutul 118!

Campioana României din ultimele patru sezoane a suferit cumplit pe terenul celor de la Borac Banja Luka, astfel că a avut nevoie de 120 de minute pentru a obține accederea în următoarea fază a competiției. În turul doi preliminar al UEFA Champions League, elevii lui Marius Șumudică vor da peste câștigătoarea titlului din ultimul sezon din Gibraltar, Lincoln Red Imps FC.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Borac Banja, Marko Maksimovic, a oferit prima reacție după pierderea calificării din ultimele minute împotriva CFR-ului și s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi. Tehnicianul în vârstă de 36 de ani a mărturisit că „feroviarii” au fost mai buni, însă consideră că arbitrul trebuia să acorde aut, chiar înaintea golului decisiv marcat de Chipciu.

„Am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, dar ne-am descurcat bine. Regret primul meci cu CFR, jucat la Cluj. Așa a fost să fie, am făcut o imagine bună fotbalului din Bosnia și Herțegovina, iar publicul ne-a susținut din primul minut.

Nu ne-am calificat, dar vom lupta, avem campionatul, avem Conference League. Poate că e o reacție la cald, dar cred că a fost un aut înaintea golului marcat de ei. A fost un moment decisiv acolo. CFR are o echipă bună. Noi ne-am dat viața pe teren și vom învăța multe din aceste jocuri”, a declarat Maksimovic, potrivit sportsport.ba.

Citește și ȘUMUDICĂ RĂSUFLĂ UȘURAT! CFR CLUJ MERGE CHINUIT ÎN TURUL DOI PRELIMINAR DIN CHAMPIONS LEAGUE

maksimovicliga campionilorrealitateadeclaratiicfr cluj