Antrenorul lui Dunajska Streda, atac la adresa FCSB-ului: „Pe toată durata partidei am fost echipa mai bună!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 10:14,
Adrian Gula, antrenorul echipei Dunajska Streda
Adrian Gula, antrenorul echipei Dunajska Streda

FCSB s-a calificat aseară în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Dunajska Streda (1-0/ 2-0 la general). „Roș-albaștrii” nu au convins prin jocul lor, însă a fost suficient ca Andrei Cordea să marcheze, iar echipa să treacă mai departe.

Adrian Gula, tehnicianul celor de la Dunajska Streda, a oferit o primă reacție după eșecul cu FCSB. Acesta consideră în mod clar faptul că echipa sa a fost mult mai bună. De asemenea, antrenorul slovacilor a fost încântat de atmosfera de pe Național Arena.

„Toată echipa a făcut un meci fantastic!”

„A fost un meci foarte bun, am avut două ocazii foarte mari pe care, din păcate, nu le-am fructificat. În a doua repriză băieţii noştri au stat foarte bine pe teren. Noi cred că am fost puţin speriaţi şi nu am reuşit să înscriem, dar cu toate astea cred că pe toată durata partidei am fost echipa mai bună. Nu doar ca individualităţi, ci toată echipa a făcut un meci fantastic. Însă, din păcate, nu am reuşit să ne calificăm. Dar am ieşit cu capul sus, sunt mulţumit de echipa mea, chiar dacă nu ne-am calificat, trebuie să ţinem capul sus şi avem cu ce să ne mândrim”, a declarat Adrian Gula, după meci.

„A fost o atmosferă într-adevăr frumoasă, vreau să felicit FCSB pentru spectatorii pe care îi are, a fost o atmosferă electrizantă, o atmosferă în care e frumos să joci fotbal. Dar chiar şi în aceste condiţii am ieşit cu capul sus. Trebuie să felicit echipa FCSB pentru calificare”, a mai spus tehnicianul slovacilor.

Adrian GulaDunajska Streda