Anunț îngrijorător pentru fanii „lupilor”! Conducerea „găzarilor” nu se prezintă la licitația mărcilor „Petrolul”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 22:05,
Noul sediu al Primăriei Ploiești
Noul sediu al Primăriei Ploiești

Petrolul a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că gruparea din Liga a 2-a nu va participa la licitația pentru atribuirea contractului de licență exclusivă a celor șase mărci „Petrolul”.

Licitația publică urmează a fi organizată vineri, 9 iulie, de către Primăria Municipiului Ploiești.

ACS Petrolul 52 nu va participa la licitația publică pentru atribuirea contractului de licență exclusivă a celor șase mărci „Petrolul”, ce va fi organizată, în data de 9 iulie, de către Primăria Municipiului Ploiești.

Decizia a fost luată ca urmare a consultării membrilor Comitetului Director și AGA, și are la bază faptul că, în acest moment, ACS Petrolul 52 nu poate îndeplini anumite condiții de natură financiară, prin care să garanteze atingerea obiectivelor stabilite, de către Municipiul Ploiești, în contractul de licență exclusivă.

Clubul nostru depune, în continuare, toate eforturile necesare pentru rezolvarea aspectelor financiare, astfel încât activitatea să se poată desfășura într-un climat propice performanței. Totodată, printr-o adresă oficială înaintată către Consiliul Local al Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52 și-a reconfirmat disponibilitatea și a solicitat lămuriri suplimentare privind o viitoare asociere, una benefică Petrolului, suporterilor petroliști și comunității locale”, a anunțat clubul de fotbal prahovean.

Citește și VIDEO | TAKAYUKI SETO, ÎN CANTONAMENTUL PETROLULUI! NAE CONSTANTIN: „SUNTEM LA NIVELUL CARE TREBUIE!”

palmaresploiestilicentapetrolulacs petrolul 52liga 2