Anunțul clubului Dinamo, după ce fanii au luat 10% dintre acțiuni. „Un moment fără precedent în fotbalul românesc”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020, ora 16:58,
galerie dinamo

 Suporterii înscriși în Programul „Doar Dinamo București” au achiziționat 10% dintre acțiunile clubului, a anunțat Peluza ‘Cătălin Hîldan’. Clubul a anunțat că este „un moment istoric pentru tot ce înseamnă Dinamo, fără precedent în fotbalul românesc”.

Până astăzi, fanii dinamoviști aveau doar 0,06% dintre acțiunile clubului, preluate în luna mai a anului 2018, când reprezentantul suporterilor, Cristi Hîldan, a fost cooptat în Consiliul de Administrație al clubului.

Prima acțiune a suporterilor va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, pentru plata salariilor restante ale jucătorilor.

Am predat tot ce era necesar unei echipe de avocați, dinamoviști printre altele, care se vor ocupa de discuțiile cu orice potențial cumpărător. În speranța unui viitor mai bun pentru Dinamo, vă mulțumesc pentru toți acești ani, pentru toate experiențele trăite împreună. Pentru că, în final, experiențele de viață sunt cele care ne definesc ca oameni„, spunea Ionuț Negoiță cu trei luni în urmă, pe 29 octombrie 2019, într-o scrisoare deschisă.

ionut-negoita-dinamo

În acest moment, jucătorii de la Dinamo au două salarii restante. Ultimele plăți au fost făcute pe 14 ianuarie, când s-a virat un salariu de anul trecut.

Primul pas către un mare Dinamo a fost făcut. Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB. Povestea noastră continuă! TOȚI PENTRU DINAMO!„, se arată într-un comunicat al clubului.

CITEȘTE ȘI -> Legenda lui Dinamo care nu se ferește să pronunțe cuvântul faliment: „Trebuie luat în calcul”

pchliga 1actiunidinamopeluza catalin hildanfani
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului