SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Anunțul de ultim moment al lui Gigi Becali! Când este decis să revină lângă echipa lui Edi Iordănescu

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 07:53,
Gigi Becali, Profimedia Images, Credit- Mihaela Rodină, AFP
Gigi Becali, Profimedia Images, Credit- Mihaela Rodină, AFP

Patronul FCSB-ului pare că are de gând să se țină de cuvânt și este pregătit să nu mai intervină în niciun fel în viața propriei echipe, așa cum o făcea până nu de mult!

Gigi Becali este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu proprii fotbaliști, astfel că devenise deja un obicei ca afaceristul din Pipera să dicteze totul la formația roș-albastră. Cu toate acestea, văzând că nu reușește să se mai impună de ani buni în Liga 1, patronul FCSB-ului a decis să aducă un antrenor cu nume și să renunțe la vechile obiceiuri.

După ce a declarat în mai multe rânduri că Edi Iordănescu răspunde de tot ce se întâmplă la echipă, acum, afaceristul din Pipera a vorbit despre prezența sa la meciurile FCSB-ului. Becali a mărturisit că în momentul de față nu intenționează să meargă pe stadion, însă, cu toate acestea, o calificare în Liga Campionilor l-ar face să se răzgândească.

sursa foto- Profimedia Images

„Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează fotbalul. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea. Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali, la Antena Sport.

Citește și UN FOST ANTRENOR AL FCSB-ULUI „SALUTĂ” DECIZIA LUI GIGI BECALI: „CHIAR CRED CĂ NU SE MAI IMPLICĂ LA ECHIPĂ!”

realitateafcsbdeclaratiigigi becaliliga 1