Arbitrul care n-a acceptat “atenția” FRF: “I-au oferit fete, dar a refuzat”. Motivul incredibil

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 05 august 2020, ora 18:01,
fete mita arbitri
fete mita arbitri

În urmă cu ani de zile, arbitrii erau momiți în diferite feluri pentru a ajuta anumite echipe aflate la ananghie. 

Fostul arbitru Ioan Danciu a povestit un episod care îi are în prim plan pe oficialii Federației Române de Fotbal. Astfel, conform spuselor fostului arbitru în vârstă de 68 de ani, aceștia s-ar fi gândit să intervină pe lângă olandezul John Blankenstein, desemnat să conducă partida România-Elveția, disputată în preliminariile Euro ’92.

“Se duc cei de la Federație, nu le dau numele, cu trei femei de ziceaica sunt Miss Venezuela. Toate plătite înainte. Când sosesc arbitrii din Olanda li se prezintă fetele. Toți credeau că o să fie încântați.

Arbitrul de la centru face: <<I’m sorry. Prietenul meu a rămas la Rotterdam. Nu-i place fotbalul>>. Era homosexual. Fetele erau nervoase, credeau că li se iau banii înapoi”, a povestit Ioan Danciu pentru Gazetă. 

Tricolorii aveau încă șanse de calificare la turneul final jucat atunci în Suedia și o victorie i-ar fi adus mai aproape de obiectiv. Naționala a câștigat până la urmă întâlnirea cu 1-0 grație unui gol al lui Mateuț, însă remiza din Bulgaria ne-a lăsat acasă. Nu avea să fie singura legătură a lui Blankenstein. Acesta s-a aflat la centru în 1990 la retyuruls emifinalei Cupei Cupelor dintre Dinamo și Anderlecht, partidă în care echipa condusă de Mircea Lucescu a fost clar dezavantajată.

CITEȘTE ȘI Transferă Becali de la campioana României? ”E posibil, am fost apreciat de patronul de la FCSB!”

 

Ioan DanciurealitateaJohn Blanckensteindeclaratii