Arlauskis, gata să dea lovitura carierei! Se antrenează cu Voluntari, dar e dorit de un colos al Europei

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 12:56,
GIEDRIUS ARLAUSKIS
GIEDRIUS ARLAUSKIS

Portarul în vârstă de 34 de ani și-a încheiat conturile cu CFR Cluj în toamna anului trecut, iar în momentul de față se află în Antalya, acolo unde se pregătește sub comanda lui Liviu Ciobotariu!

Giedrius Arlauskis a fost unul dintre fotbaliștii-cheie ai campioanei României din ultimele sezoane, însă scandalul iscat la plecarea lui Marius Șumudică a reprezentat picătura care a umplut paharul pentru lituanian. Atunci, Arla a fost unul dintre cei mai vocali jucători din vestiarul ardelenilor și a transmis că nu va mai continua la echipă, în cazul în care va fi readus Dan Petrescu.

Acum, Arlauskis poate primi o șansă nesperată, iar turcii de la FotoSpor anunță că lituanianul poate ajunge la Galatasaray. Goalkeeper-ul urmează să fie testat în următoarele zile de noul antrenor al lui Cicâldău și Moruțan, Domenec Torrent, și este considerat o soluție potrivită pentru formația Com Bom Bom în momentul de față, ținând cont că „leii” se confruntă cu probleme serioase pentru postul de portar.

1.200.000 de euro este cota de transfer a portarului lituanian, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Goalkeeper-ul a reușit să își treacă în palmares 5 titluri de campion al Ligii 1 ( 3 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni).

Citește și Arlauskis și Cestor, loviturile iernii la CSU Craiova? Mihai Rotaru a dat cărțile pe față

galatasaraycfrarlauskisvoluntari