Asta-i Realitatea!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020, ora 16:45,
rtn

Realitatea Sportivă a înregistrat o creștere importantă a numărului de unici în ultima lună, iar pentru asta VĂ MULȚUMIM.

Tot mai mulți români aleg să se informeze cu privire la evenimentele din lumea sportului prin intermediul platformei online realitateasportiva.net.

Numărul celor care accesează lunar platforma noastră online a crescut cu 50% față de luna precedentă.

Așadar, munca noastră dă roade. Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

Realitatea Sportivă este mereu preocupată să vă țină la curent cu cele mai noi informații din sport. Și pentru că iubitorii sportului reprezintă prioritatea noastră numărul unu, în luna ianuarie am demarat un proiect exclusiv online prin intermediul paginii noastre de Facebook Realitatea Sportivă, care are ca principal obiectiv interacțiunea cu oamenii. Găsiți toate emisiunile de până acum pe pagina noastră de Facebook.

 

Toate eforturile noastre ar fi însă în zadar dacă voi n-ați fi alături de noi. Ați arătat acest lucru în nenumărate rânduri și pentru asta vă mulțumim.

În luna martie, trustul Realitatea s-a aflat în preferințele românilor. Atât site-ul de știri realitatea.net, cât și celelalte site-uri ale trustului nostru de presă au înregistrat cifre record.

Citește și ♦ EXCLUSIV | Anunțul lui Gigi Becali după ce România a intrat în scenariul 4: “Dau oricât, nu mai contează banii”

realitatearealitatea sportivastiri sport
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”