Astăzi s-a votat! Cine este noul reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv al FRF

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 16:19,
Comitetul Executiv

Postul de membru în Comitetul Executiv al FRF a rămas liber după demiterea lui Bogdan Bălănescu de la Dinamo.

Astăzi s-a votat noul membru din CEx, iar cluburile din Liga 1 au ales un nou oficial care să îi reprezinte alături de Valeriu Argăseală.

Cel care va fi noul membru în Comitetul Executiv de la FRF este preşedintele celor de la Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv. Acesta a obţinut postul după ce a primit 10 voturi din partea echipelor din Liga 1. Celălalt candidat, Ovidiu Costeşin, directorul sportiv de la Craiova, nu a obţinut decât 6 voturi de încredere din partea şefilor din Liga 1.

,,Marţi, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea noului reprezentant al cluburilor din Liga I în cadrul Comitetului Executiv al FRF.

Ca urmare a votului exprimat de reprezentanţii cluburilor din primul eşalon, Ciprian Paraschiv, preşedintele CSM Politehnica Iaşi, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câştigat alegerile în faţa lui Ovidiu Costeşin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opţiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1„, mai apare în comunicatul dat de FRF.

Acum, fotbalul din Liga 1 va avea din nou doi reprezentanţi în CEx al FRF, pe Valeriu Argăseală de la FCSB, un obişnuit al postului, iar acum şi pe Ciprian Paraschiv, preşedintele moldovenilor de la Poli Iaşi.

Citeşte şi Momente penibile la Săftica! Cu ce au înlocuit jucătorii lui Dinamo staff-ul medical

costesinargasealarealitaeafrfcomitete executivparaschivliga 1
Adi Mutu Craiova

EXCLUSIV | Care sunt şansele lui FC U Craiova 1948 la play-off cu Adi Mutu pe bancă

1-arpad-paszkany

Cu ce se mai ocupă Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj