Așteptarea a luat sfârșit! Florinel Coman, din nou pe gazon după 4 luni

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 23:58,
Florinel Coman, FCSB, sursa foto: gsp.ro
Florinel Coman, FCSB, sursa foto: gsp.ro

Florinel Coman a revenit pe gazon după aproximativ patru luni de absență. Acesta i-a luat locul lui Octavian Popescu, în minutul 71.

În prima manșă a turului secund din Conference League, la scorul de 1-0, Dinu Todoran a decis să-l introducă pe teren și pe jucătorul de 23 de ani, care a simțit din nou, timp de 20 de minute, pulsul unui joc oficial.

După ce a intrat, a luat în posesie locul său obișnuit din flancul stâng, dar nu a putut să se facă remarcat în vreo situație. Totuși, echipa sa a reușit să-și păstreze avantajul luat în minutul 38, datorită golului marcat de Andrei Cordea, și să învingă pe Shakhter Karagandy, scor 1-0.

Astfel, FCSB are prima șansă să accceadă în turul superior din Conference League, acolo unde va da peste ucrainenii de la Kolos Kovalivka.

Fostul jucător al Viitorului a fost scos din circuit din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu Macedonia de Nord, din luna martie. Atunci, Florinel Coman a părăsit terenul după primele minute de joc, iar verdictul medicilor a fost unul dur. Acesta a fost diagnosticat cu leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte și a ratat tot restul sezonului trecut.

CITEȘTE ȘI –>> FIUL RISIPITOR SE ÎNTOARCE! FLORINEL COMAN E GATA PENTRU REVENIREA PE TEREN

revenirefcsbconference leagueFlorinel Comanrealitateaaccidentare