Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu: „Ăsta a schimbat ADN-ul fotbalului românesc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 12:36,
Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soare
Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soare

Răzvan Burleanu este șeful Federației Române de Fotbal din anul 2014, atunci când a reușit să câștige surprinzător conducerea forului național!

Actuala conducere a FRF este tot mai contestată în ultima vreme, astfel că ultimele rezultate ale primei reprezentative a României, dar și gestul făcut împotriva jucătorilor din Generația de Aur a aruncat în aer și mai mult atmosfera din fotbalul românesc. Florin Prunea a intervenit încă o dată și a dat vina pe Burleanu și oamenii săi pentru căderea liberă în care se află sportul „rege” din țara noastră.

 

Fostul goalkeeper al naționalei a fost unul dintre cei mai vocali critici încă din momentul numirii actualei conduceri a FRF, astfel că a declarat de câte ori a avut ocazia că lucrurile nu se îndreaptă deloc în direcția corectă. Prunea este de părere că doar suporterii naționalei îl pot face pe Burleanu să plece din fruntea forului național, după ce acesta a schimbat din rădăcini tot ceea ce înseamnă rădăcinile fotbalului românesc.

 

„Băi, tată, voi (n.red. – suporterii naționalei) sunteți singurii care puteți să-l dați afară! Noi (n.red. – Generația de Aur) nu avem nicio șansă. Păi, dacă erau fanii la meciuri credeți că ăsta (n.red. – Răzvan Burleanu) mai intra în stadion??

 

Nu incit la ură, dar fotbalul românesc și-a pierdut…ăsta a schimbat ADN-ul fotbalului românesc, a schimbat structura fotbalistului român. Nu mai avem nimic! Actuala generație a cui e? Am vorbit de generația lui nea Rică, nea Liță Dumitru, despre cea din 1984, a lui Mircea Lucescu, apoi a lui Chivu, Mutu, Lobonț…asta a cui e? E a lui Burleanu!” a declarat Florin Prunea la ProSport.

 

Sursa foto main- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soare

 

Citește și FRF A VENIT CU NOI PRECIZĂRI: „VA FI POSIBILĂ INVITAREA MAI MULTOR PERSONALITĂȚI DIN FOTBALUL ROMÂNESC!”

realitateafrfflorin pruneadeclaratiiburleanu