Atac la adresa lui Cosmin Contra! ,,Dinamo a adus antrenor fără un criteriu de competenţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 19:16,
contra dinamo

Dinamo se află în acest moment într-o perioadă foarte grea atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar.

Echipa abia a reuşit să strângă 9 puncte în 11 jocuri disputate în acest sezon, iar formaţia se zbate pe locurile de retrogradare în Liga 1. Contra este văzut drept principalul vinovat pentru situaţia echipei.

Ionuţ Chirilă îl vede pe Cosmin Contra omul cu cea mai mare vină pentru situaţia în care se află Dinamo în clasament. Acesta mai spune că la echipa din Ştefan cel Mare au fost aduşi antrenori fără vreun criteriu de competenţă. Antrenorul a vorbit şi despre istoricul lui Cosmin Contra ca tehnician.

,,De ce ai adus jucătorii ăia? Cine te-a pus? La Dinamo niciodată nu s-a făcut selecția în baza unei filosofii de joc câștigătoare. S-a încercat asamblarea unor jucători care nu au legătură unii cu alții. La Dinamo au fost numiți antrenori în baza faptului că au fost legende ca jucători, fără să aibă un criteriu de competență și fără să demonstreze că au construit. 

ionuț-chirilă

Au făcut rezultate din realizările individuale sporadice ale unor jucători peste media campionatului. Contra a antrenat Timișoara cu banii lui Marian Iancu care a avut cei mai buni jucători din România și apoi Petrolul lui Walter care a transferat o echipă întreagă de la Cluj la Ploiești și a făcut din două echipe una. 

Când a fost pus să antreneze o echipă care era în colaps tehnico-financiar și să construiască de jos nu a reușit lucrul ăsta. În primele etape nu era niciun colaps financiar la Dinamo. S-au adus jucători peste media campionatului pe care el nu a reușit să îi asambleze” a spus Ionuţ Chirilă pentru Gsp.ro.

Chirilă dezvăluie şi ce discuţie a purtat cu Ionuţ Negoiţă, fostul patron de la Dinamo.

Citeşte şi Liviu Antal, revenire de senzație în Liga 1? ”Clar te tentează FCSB, Dinamo, CFR sau Craiova!”

,,I-am spus lui Negoiță că Dinamo va intra în a doua insolvență și apoi în faliment. Numirile pe care le-a făcut la Dinamo la nivelul managementului și antrenorilor au fost pe alte criterii, nu pe cele de competență‘, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

ionut-negoita-dinamo

Cu Cosmin Contra pe bancă, Dinamo a reuşit doar două victorii în 11 etape de Liga 1. Pe locul 14 se situează formaţia din Ştefan cel Mare în clasament.

Citeşte şi Un fost campion cu Barcelona este acuzat de hărţuire sexuală! Ce s-a descoperit în urma investigaţiei

contrarealitatealiga 1dinamochirila
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”