Atanas Trică se desparte de Universitatea Craiova: ”Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 18 iunie 2024, ora 19:14,
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Atanas Trică-Balaci, nepotul regretatului Ilie Balaci, s-a despărțit de Universitatea Craiova.

Clubul și jucătorul au reziliat contractul de comun acord, iar jucătorul a fost împrumutat la CS Tunari în a doua parte a sezonului.

„Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, se regăsește în comunicatul oficial al clubului.

Atanas Trică-Balaci a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a exprimat recunoștința față de club și antrenori.

”Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine şi lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, a transmis atacantul central.

atanas trica balaciilie balaciuniversitatea craiova