Atenție, Simona Halep! Serena Williams e în formă maximă. „Vârsta nu este un obstacol”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 19 septembrie 2019, ora 20:10,
serena
serena

Serena Williams (locul 9 WTA) a ajuns în finală în fiecare dintre ultimele trei turnee la care a participat: Wimbledon, Toronto și US Open. Antrenorul americancei, Patrick Mouratoglou, a anunțat că Serena este în formă maximă și are o mare dorință să mai câștige trofee.

La 37 de ani, Serena Williams are 23 de trofee de Mare Șlem în palmares. A pierdut ambele finale jucate în acest an, la Wimbledon (învinsă de Simona Halep) și US Open (eșec cu Bianca Andreescu).

Serena Williams are șanse mari să se califice la Turneul Campioanelor, găzduit de Shenzhen în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Acolo o poate întâlni pe Simona Halep, împotriva căreia are un bilanț de 9 victorii și 2 înfrângeri.

Halep și Williams se pot înfrunta și la Beijing, ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din acest an (28 septembrie – 6 octombrie).

Cred că timpul o favorizează. Cred că a fost mult mai bună la US Open decât la Wimbledon şi că Wimbledon-ul a fost mai bun decât Roland Garros. Revine în formă maximă şi cu cât va fi mai în formă cu atât mai periculoasă va fi. A început să joace un tenis foarte bun„, a spus Patrick Mouratoglou pentru Reuters.

HalepantrenorPatrick Mouratoglousimona halepserena williamswtaturneul campioanelor