Ați mai auzit pe undeva replica asta? „Ni s-au pus bețe în roate”. Reacția lui Gignac după ce Franța e out de la JO

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 00:16,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Franța a fost una dintre naționalele importante care au părăsit turneul olimpic de fotbal încă din faza grupelor. 

În afara Spaniei, toate reprezentantele bătrânului continent și-au făcut deja bagajele pentru a se întoarce acasă. Evoluțiile „cocoșilor” au părut însă cele mai dezamăgitoare dintre toate numele mari ajunse pe tărâm japonez. După ce a primit 11 goluri în cele 3 meciuri jucate în Japonia, Franței i-a fost imposibil să prindă unul dintre primele două locuri calificante pentru faza sferturilor de finală. Iar oamenii expriementați din rândurile naționalei din Hexagon au reacționat după umilințele îndurate la ediția din acest an JO.

Sursă foto: Profimedia

Unul dintre cei mai vocali a fost Pierre Andre Gignac, omul cu 36 de selecții pentru Le Bleus. Franța va fi sigură de participarea la următoarea edișie a competiiei, avînf în vederea că francezii vor fi gazde, întrecerile urmând a avea loc la Paris.

„Sper ca din 2024 cluburile să fie mai inteligente cu selecția olimpică, să poți trimite jucători mai valoroși cu care să poți merge mai departe. Când vezi că Spania are 6 jucători care au fost și la Euro 2020 și acum sunt aici. Vedem patrioți la alții, iar la noi nu vedem asta. Nu caut scuze, dar ni s-au pus bețe în roate”, a fost mesajul transmis fără menajamente de Andre Gignac, conform Le Parisien.

CITEȘTE ȘI –>> DETALII ULUITOARE DIN CANTONAMENTUL NAȚIONALEI OLIMPICE: „AU FOST PROBLEME CU MÂNCAREA ÎN TOKYO. NU ERA DESTULĂ”

realitateaacuzeturneu olimpicgignacfranta