Attila Hadnagy, reacție tăioasă după evenimentele de la Sfântu Gheorghe: ”E tragic!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 19:52,
Sepsi
Sepsi

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

Attila Hadnagy, directorul executiv al lui Sepsi, a oferit mai multe declarații.

”Din păcate e foarte tragic ce s-a întâmplat! Nu e prima oară. Și la ei am fost înjurați și la noi acasă! Chiar îl felicit pe observatorul de joc și pe centralul partidei că au avut curajul să ia această decizie.

Bravo lor și ușor-ușor trebuie să ajungem la normalitate. Nu se poate să existe xenofobie în fotbal! În fiecare meci și acasă și în deplasare suntem înjurați! Au decis foarte bine și vreau să felicit toată brigada! Ăsta a fost scopul lor și pentru asta au venit aici, să facă scandal!

Am zis de „n” ori. Maghiarii și românii trăiesc aici foarte bine și noi suntem nași-fini! Nu e nicio problemă între noi. Dar sunt unii pe care nici nu pot să îi numesc oameni și caută numai scandal!

Îmi pare rău pentru conducerea Craiovei și pentru Adrian Mititelu care bagă bani și suporterii fac așa ceva el. L-au înjurat și în timpul meciului și am înțeles că există un conflict”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit Fanatik.

attila hadnagysfântu gheorghe