Avertisment pentru Ouzounidis, înainte de a prelua Craiova: „E complicat peste noapte să facă asta!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 februarie 2021, ora 10:28,
Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a luat decizia finală în privința noului antrenor al echipei sale, iar grecul Marinos Ouzounidis este alesul său la cârma “juveților”!

După ce l-a demis săptămâna trecută pe antrenorul principal al echipei, Corneliu Papură, din cauza rezultatelor modeste ale formației sale, Mihai Rotaru a declarat că are o listă de mai mulți tehnicieni, iar în cele din urmă se pare că tehnicianul elen în vârstă de 52 de ani l-a convins definitv pe conducătorul alb-albaștrilor.

Aflat aseară în tribună la meciul contra celor de la Dinamo, Marinos Ouzounidis, va începe treaba de mâine la echipă, iar debutul său pe banca noii formații va avea loc în partida din Cupa României de joi, contra celor de la FC Botoșani. Așteptat în Bănie ca antrenorul care să spargă gheața și să aducă titlul de campioană pe Ion Oblemenco, Ouzounidis este avertizat.

Fostul internațional român, Ilie Dumitrescu, a vorbit despre alegerea lui Mihai Rotaru pentru banca echipei sale și consideră că acesta a adus un antrenor bun, doar că va avea probleme din cauza faptului că nu cunoaște echipa, campionatul și se află într-un mediu cu totul schimbat. Actualul analist tv este de părere că Ouzounidis va avea nevoie de o perioadă de acomodare, pentru a putea obține rezultatele mult așteptate.

Apoel, condusă de el, a arătat bine, la AEK a lăsat o impresie bună. Dar are nevoie de timp, nu cunoaște campionatul, nu cunoaște jucătorii Craiovei.

Citește și Oltenii intră în era Ouzounidis! Dragoș Bon: ”Sper că ne putem bate la titlu!”

E important să-l ajute și Dragoș Bon, are nevoie să aibă un ajutor pentru a se adapta cât mai repede la ceea ce înseamnă campionatul României. El cu siguranță a văzut multe meciuri ale Craiovei, dar e complicat peste noapte să te acomodezi.

Făcând o comparație cu Bergodi, e altceva. Va avea nevoie de timp să cunoască jucătorii. Să vedem ce sistem va juca, dar, în orice caz, au adus un antrenor foarte bun, e o certitudine!, a declarat fostul membru al Generației de Aur, potrivit Digi Sport.

Citește și Craiova anunță transferuri înainte de finalul perioadei de ‘mercato’: “Avem niște ținte!”

ilie dumitrescuantrenor craiovadeclaratiiMarinos Ouzounidisu craiovaliga 1realitatea