Avertismentul lui Karim Benzema înaintea finalei Champions League: „Avem multă încredere. Vom arăta pe teren”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 19:54,
Karim Benzema
Karim Benzema

Finala Champions League din acest sezon va avea loc sâmbătă, 28 mai, la Paris, între echipa engleză Liverpool și cea spaniolă Real Madrid. Karin Benzema, atacantul francez al „albilor”, știe ce are de făcut echipa lui pentru a câștiga trofeul.

Karin Benzema a marcat 44 de goluri pentru Real Madrid în 45 de meciuri

Real Madrid va juca, sâmbătă, a 17-a finală în Champions League. Este un record absolut, ca și acela al numărului de trofee câștigate, 13.

Echipa spaniolă vizează un alt triumf, iar atacantul francez Karim Benzema știe ce trebuie făcut pentru ca obiectivul să fie îndeplinit. El a fost ales cel mai bun jucător de la Real Madrid în acest sezon.

Sunt foarte mândru. A fost un sezon foarte bun pentru mine la capitolul goluri, pase decisive, victorii și trofee. Mă simt foarte fericit”, a spus Benzema care a fost golgheter în LaLiga, 44 de goluri în 45 de meciuri, 27 de reușite fiind în campionat.

Avem multă încredere. Vom arăta pe teren”, a mai spus Karim Benzema

Benzema și colegii lui vor încheia sezonul sâmbătă, 28 mai, în finala Champions League, pe care Real o va juca la Paris împotriva lui Liverpool. „Cheia împotriva lui Liverpool este să intri în joc pentru a câștiga.

Este o finală împotriva unei echipe foarte puternice, dar suntem încrezători pentru că și noi suntem puternici. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și să o facem împreună cu fanii noștri.

Suntem foarte încrezători și vom arăta asta pe teren”, a mai spus el, conform publicației spaniole Mundo Deportivo.

Cei de la Liverpool au prea multă încredere. Poate cred că au câștigat deja meciul sau cred că Real Madrid nu mai este la fel de bună ca înainte.

Cred că se consideră favoriți. Salah poate să spună ce vrea, vom vedea pe teren”, a încheiat atacantul francez.

real madridliverpoolkarim benzema