Avionul în care se aflau jucătorii echipei Cadiz, nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 15:34,
fotbal-inq-george-calin
fotbal-inq-george-calin

 

Avionul în care se aflau jucătorii echipei Cadiz a efectuat o aterizare de urgenţă la Sevilla, după o defecţiune mecanică. Delegaţia clubului Cadiz trebuia să ajungă în El Slavador, la inaugurarea unui stadion în onoarea lui Jorge Alberto González Barillas, alias Magico Gonzalez, o fostă glorie a clubului între 1982 şi 1984 şi din nou între 1986 şi 1991.

„Delegaţia Cadiz CF a fost nevoită să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Sevilla după o defecţiune mecanică la avionul cu destinaţia El Salvador. Având în vedere circumstanţele şi incapacitatea companiei aeriene de a găsi o soluţie, deplasarea în El Salvador a fost anulată. De acum înainte, vom lucra pentru a ne îndeplini angajamentul faţă de Jorge ‘Mágico’ González, El Salvador şi poporul salvadorian”, a explicat clubul andaluz pe Twitter.

Manuel Vizcaíno, preşedintele clubului, a explicat după aterizarea forţată de la Sevilla că „jucătorii erau în stare de şoc şi era imposibil să le mai spunem să călătorească”.

În cadrul unui interviu pentru El Chiringuito, jucătorul Alex Fernandez a recunoscut, de asemenea, că a fost traumatizat: „A fost o sperietură foarte mare, am crezut că vom muri, ne-am revăzut întreaga viaţă”, a recunoscut mijlocaşul.

Vizita în El Salvador, precum şi meciul amical programat iniţial joi împotriva naţionalei locale, vor fi, prin urmare, amânate pentru o dată ulterioară. „Nu este uşor, mai ales în circumstanţele în care se află clubul în acest an. Este în pregătire de mult timp, dar circumstanţele sunt ceea ce sunt. Abia aşteptăm să găsim datele pentru a ne întâlni cu prietenii noştri salvadorieni”, a conchis preşedintele Limoneros.

Cadiz a retrogradat în acest sezon în a doua ligă spaniolă.