Bănel Nicoliță a dat verdictul despre atacantul naționalei: ”Era cu două clase peste Coman!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 09:54,
Bănel Nicoliță
Bănel Nicoliță

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final.

Recent, Bănel Nicoliță l-a analizat pe Denis Drăguș, atacant care a avut evoluții bune la națională în ultimele acțiuni.

“Eu îl știu de când era la Viitorul. Atunci era mai firav. Era foarte tehnic și îi plăcea foarte mult să țină de minge. Îl certam să ne mai dea și nouă pase. O ținea, dribla, o mai pierdea, dar nu avea capacitatea fizică să se mai întoarcă după minge sau să fie mai agresiv. Dar când avea mingea se vedea pe el că are calitate.

Nu îi luai mingea de la picior, nici lui și nici lui Coman. Amândoi o protejau foarte bine. Drăguș era mai tehnic decât Coman la acel moment. Era cu două clase peste Coman. Așa de bun era în momentul când eu am ajuns (n.r. la Viitorul Constanța)”, a spus Bănel Nicoliță, la Fanatik Superliga.

romaniabanel nicolitaDenis Dragus