Bănel Nicoliță, luat la rost de fanii FCSB-ului: „Cinci maşini. În linie, la mine la scară! Eram singur!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 ianuarie 2023, ora 12:47,
Bănel Nicoliță
Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist român, a dezvăluit un episod deosebit din cariera sa de jucător. Totul s-a întâmplat când evolua pentru echipa lui Gigi Becali, după un derby pierdut cu Dinamo (2-4).

Mai exact, Bănel a dezvăluit că s-a trezit la scara blocului cu suporterii echipei, cerându-i explicații pentru umilința suferită chiar în Ghencea.

„Cinci maşini. În linie, la mine la scară! Eram singur!”

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. înainte de Paște). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe. 

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila. 

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcat în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. 

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie. 

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik. 

realitateabanel nicolitarealitatea.net