Banii nu sunt o problemă pentru Contra! Suma fabuloasă pe care a luat-o când a semnat cu Dinamo

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 16 noiembrie 2020, ora 11:30,
cosmin contra rade

Situaţia financiară de la Dinamo este pusă la îndoială, iar Cosmin Contra este şi el unul din oamenii care vor să plece de la club.

După ce acţionariatul spaniol a făcut promisiuni de care nu s-a ţinut, Contra s-a săturat şi el de minciunile conducerii iberice. La ultimele partide ale echipei, antrenorul a declarat că se simte păcălit.

Contra a rămas dezamăgit după ce Cortacero nu a mai făcut investiţiile promise la club, iar restanţele financiare au început să se adune şi să creeze tensiune în vestiarul lui Dinamo.

Deşi nici tehnicianul nu şi-a primit salariul de când o antrenează pe Dinamo, acesta nu ar avea de ce să se plângă. Contra ar fi primit o sumă imensă la semnarea contractului cu echpa din Ştefan cel Mare.

Fostul selecţioner a încasat 200.000 de euro la semnătură din partea lui Dinamo, conform unor surse din interiorul clubului. În eventualitatea în care Cosmin Contra ar fi demis de spanioli, românul are o clauză de reziliere de 300.000 de euro, potrivit Gsp.ro.

Probabilitatea ca antrenorul să primească banii din clauză este una foarte mică, având în vedere problemele financiare cu care se confruntă clubul condus de spanioli.

Spaniolii vor încerca să ajungă la un consens cu tehnicianul român pentru a nu fi nevoiţi să scoată din buzunar 300.000 de euro. 

Cosmin Contra mai are de încasat de la Dinamo 60.000 de euro, adică salariul pe două luni.

O singură victorie are Contra la Dinamo în acest sezon din 9 partide. Echipa se află pe locul 15 în campionat, cu 6 puncte strânse.

Citeşte şi Trei dintr-o lovitură! Ce mutări de titlu a reuşit Gigi Becali la FCSB

 

clauzaliga 1cortacerodinamorealitateacontra
chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană