Basarab Panduru a analizat lupta de la retrogradare din Superligă: ”Nu mi se pare un miracol să se salve!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 13 februarie 2024, ora 00:23,
Basarab Panduru
Basarab Panduru

Farul Constanța a produs șocul etapei pierzând acasă cu Dinamo. „Câinii” s-au impus cu 2-0 în ultimul meci al rundei cu numărul 25.

Marcatorii partidei au fost Velkovski (29) și Politic (48). Trupa lui Zeljko Kopic a obținut 3 puncte mari în economia salvării de la retrogradare.

După meci, Basarab Panduru a tras mai multe concluzii.

Fostul internațional susține că nu ar fi o surpriză dacă Dinamo s-ar salva de la retrogradare.

”Mă uit în spate. Nu credeam că Farul poate fi învinsă, că de la înfrângerea cu FCSB, 0-1, acasă, urmează nouă meciuri în care nu pierde şi dă gol. Nicidecum nu-mi trecea prin cap că nu marchează şi pierde. A fost un 5-4-1, un 5-3-2 ceva de genul, dar cu Budescu în stânga, dar parcă nici Ronaldo Deaconu era extremă dreaptă.

Nu mi se pare un miracol să se savleze Dinamo. 14 la 10 (n.r. numărul de puncte după înjumătăţire) nu mi se pare mult deloc. Este cam mult să crezi că poţi să baţi pe oricine. Nu a fost obligată de nimeni să joace slab. Tu ai mai văzut vreun meci de-al Farului atât de slab? Vorbesc de meciurile de ascasă. În deplasare, da, s-a întâmplat, dar nu discutăm despre deplasare.

Dinamo a adus câţiva jucători cu experienţă. Velkovski, bulgarul (n.r. Milanov), Gnahoere, adică sunt ceva jucători. Abdallah arată pe zi ce trece mai bine, adică îl văd că aleargă. Am rămas surprins că Amzăr a ieşit din echipă, dar până la urmă nu prea a progresat”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

farul constanțapandurubasarab panduru