Basarab Panduru, acid la adresa unui internațional german: „Eu nu înţeleg cum acest jucător a ajuns să joace la Bayern!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 09:41,
Basarab Panduru
Basarab Panduru

Germania a reușit să obțină un singur punct din duelul cu Spania (1-1). Basarab Panduru, analistul TV, a vorbit despre veriga slabă din echipa lui Hansi Flick.

Mai exact, Panduru l-a criticat pe fundașul central Niklas Sule, jucătorul celor de la Borussia Dortmund. Iată ce a spus fostul internațional român.

„Eu nu înţeleg cum acest jucător a ajuns să joace la Bayern, la Dortmund, la naţională!”

Linia de fund a Germaniei este slabă. În afară de Rudiger, cu care te-ai duce să câştigi un Campionat Mondial, cu ceilalţi nu prea ai cum. Sule e foarte greoi, eu nu înţeleg cum acest jucător a ajuns să joace la Bayern, la Dortmund, la naţională. El a şi greşit la golul lui Morata, pentru că a dormit. El o avea viteză bună pe 30 de metri, dar acolo în trei metri, l-a lăsat Morata în spate, i-a luat faţa şi a băgat mingea în poartă. Nu-i văd pe cei din apărare că sunt siguri.

Probabil cei care joacă de la mijloc în sus sunt mai liniştiţi la Bayern Munchen, pentru că îi au în spate pe Upamecano, Davies, De Ligt, Pavard. Dacă se pierde mingea la mijloc, vin imediat cei din defensiva lui Bayern şi recuperează mingea, dar aici, la naţionala Germaniei, dacă pierde mingea Kimmich, deja pare că e o distanţă între el şi linia de fund şi deja adversarul se duce cu mingea în poartă.

Aici cred că e marea diferenţă între Germania şi Bayern Munchen, pentru că aşa este, de la mijloc în sus, sunt cam aceiaşi jucători: Goretzka, Kimmich, Sane, Gnabry. E diferenţă prea mare între apărările celor două echipe”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

 

niklas sulegermaniaCM 2022basarab panduru