Basarab Panduru dă de pământ cu Dan Petrescu: „E tipic CFR-ului victoria asta din nimic!” – Reacția fostului internațional român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 02 octombrie 2022, ora 10:26,
Basarab Panduru
Basarab Panduru

CFR Cluj a câștigat un nou meci la limită. Ardelenii au învins Petrolul Ploiești cu 1-0 grație golului marcat în prelungiri de Cristian Manea.

Basarab Panduru, fostul internațional român, a comentat victoria celor de la CFR. Iată ce a spus despre tactica lui Dan Petrescu.

„E tipic CFR-ului victoria asta din nimic!”

„E greu să extragi ceva. A fost o primă repriză foarte slabă, iar după pauză s-a continuat la fel. Este meciul pe care îl vrea Dan Petrescu. Bine, dacă se putea să marcheze în minutul 90+4, ca să fie sigur că nu mai au timp adversarii…

E tipic CFR-ului victoria asta din nimic, când nimeni nu mai crede. E un corner şi de acolo iese golul. Te întrebi cum câștigă. Îl scoate pe Braun şi îl bagă pe Manea şi te întrebi ce schimbare e asta. Dar uite că este!

După care ne mai întrebăm de ce nu joacă Petrila. Am văzut! Pentru că joacă doar pentru el, nu pentru echipă. S-a văzut”, a declarat Basarab Panduru, pentru OrangeSport.

CFR Cluj va juca joi, 6 octombrie, în deplasare, contra celor de la Slavia Praga în etapa a 3-a din grupele Conference League.

cfr clujdan petrescubasarab panduruliga 1