Basarab Panduru îl distruge pe Edi Iordănescu: ”Trebuie să pleci! La locul 3-4 te dă afară!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 21:59,
Basarab Panduru
Basarab Panduru

Basarab Panduru nu este mulțumit de discursurile pe care le are Edi Iordănescu la națională, dar nici de rezultatele pe care le înregistrează echipa cu el. Fostul internațional susține că Iordănescu ar trebui să plece.

”Stai o secundă, dar aşa a fost contractul. Nu noi am făcut contractul ăsta, Edi. Aşa a fost contractul. Locul 3-4, trebuie să pleci. Te dă afară. Nu eu ţi-am făcut contractul. Tu ai acceptat contractul ăsta.

Ce critică, când termini pe locul 4. Eu aş întreba altfel. Dacă se supără, vine aici în locul nostru şi îi punem întrebarea: Ce părere ai despre un selecţioner care stă 7 meciuri la rând la cârma echipei naţionale, care are obiectiv neatins. Ce părere ai? Trebuie să mai rămână? Ce ai spune, Edi”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Ce a spus Florin Răducioiu

”Vreau să îi spun lui Edi. Noi vrem binele fotbalului românesc. Nu putem să nu fim cât mai imparţiali şi mai obiectivi. Să analizăm în mod coerent, conform realităţii din teren. Din păcate, nu putem fi ipocriţi şi mincinoşi faţă de telespectatorii noştri.

În cazul acesta nu putem să minţim. Îmi pare rău de Edi Iordănescu, pe care îl apreciez ca antrenor. Avem o stimă enormă pentru tatăl lui. Dar nu putem să minţim. Rezultatele sunt dezamăgitoare. Eu nu decid dacă el rămâne sau nu.

Dar ce am văzut noi acum ne-a dezamăgit. Nu decidem soarta lui, dar nu evităm să spunem anumite lucruri. Pandi are dreptate, cifrele vorbesc. Nu avem nimic cu Edi Iordănescu. Edi, te apreciez foarte mult, dar trebuie să spunem adevărul. Îţi doresc să ai o carieră extraordinară. Asta nu înseamnă că nu vei reuşi la alte echipe. Ăsta este obiectivul nostru”, a spus Florin Răducioiu, la OrangeSport.

 

 

 

panduruiordănescuromania