Bătaie în toată regula între Anamaria Prodan și Reghecampf: dosare penale și ordine de protecție. Filmul altercației – comunicatul oficial al Poliției

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 22:29,
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf la nunta de cristal
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf la nunta de cristal

Veste bombă în lumea mondenă! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la poliție, vineri seara, după ce s-ar fi bătut. Potrivit polițiștilor, cei doi se acuză reciproc de agresiune.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.