Bautista Cascini, ferm convins despre România: „Este mult mai sigură decât Argentina!” – Ce a spus jucătorul celor de la UTA!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 08 februarie 2023, ora 13:30,
Bautista Cascini
Bautista Cascini

Bautista Cascini, fotbalistul celor de la UTA Arad, a vorbit despre viața din România, țară în care se află din toamna anului 2019.

Argentinianul a declarat că se simte mult mai în siguranță în țara noastră decât în țara natală. Iată ce a spus jucătorul de 25 de ani.

„Este mult mai sigură decât Argentina!”

„(n.r. unde s-a simțit cel mai bine în România) Clar, Arad, oraș mic, liniștit, cochet. Și eu, și soția suntem din Buenos Aires, ne cam place zgomotul, haosul, așa cum ne-am acomodat bine și în București.

(n.r. despre situația din Argentina) E greu, e rău. Nu de ieri, de azi. Situația economică, socială, e foarte grea. Cred că jumătate din populația Argentinei este săracă. Sau foarte săracă.

(n.r. comparativ cu România) Nu ai cum să compari. Eu înțeleg că România, comparativ cu Spania, cu Italia, nu este la același nivel, dar este mult mai sigură decât Argentina. Adică, dacă ieșim acolo în stradă, chiar și-n Buenos Aires, nu ai siguranță că nu ești jefuit ziua. De aceea apreciem mult România.

E ciudat. Fiindcă mulți oameni ar vrea să viziteze Buenos Aires, de exemplu. E foarte greu de explicat. De aceea zic că aici e super. Ies cu soția cu câinii afară și putem sta liniștiți că nu vine nimeni să ne bage mâna în buzunar. Că nu pățim nimic nici la ora două noaptea. În Argentina nu interesează unde și cine ești, te poți aștepta la orice”, a spus Cascini, potrivit celor de la Libertatea.

uta aradBautista Cascini