Becali pune la punct un jucător de la FCSB după derby: ”Te ascunzi de minge!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 23:10,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB și Rapid au remizat, 2-2, pe Arena Națională, în derby-ul rundei cu numărul 5 din play-off.

După meci, Gigi Becali a oferit mai multe declarații.

Patronul FCSB l-a criticat pe jucătorul David Miculescu.

Omul de afaceri vrea ca jucătorul de atac să își ridice nivelul.

“Au avut ei 2-1 în prima repriză. Au avut o lovitură, cap şi gol. Au avut un pas de la Şut şi au dat gol. Nu mă interesează ce a fost. Echipa a jucat extraordinar. Am controlat jocul, mingea numai la noi.

Important este că ne-am apropiat, am mai luat încă un punct. În curând vom fi campioni. Normal, toată echipa mi-a plăcut. Dacă Rapid n-a mai atins mingea… toată echipa mi-a plăcut.

Trebuie să lupţi 90 de minute. Nu contează că ai o anumită valoare, să driblezi… Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător şi nu îl scoţi niciodată. Eu nu sunt specialist, dar am o mentalitate.

Şi zic aşa. Dacă nu ai mingea sau mingea nu vine la tine, te ascunzi. Că nu îţi place mingea. Dacă mingea nu vine la tine… Rădăslăvescu are tupeu, nu se ascunde. Dar dacă nu vine mingea, cu mine ai o problemă.

Eu cred că tu (n.r. Miculescu) te ascunzi de minge. Dacă ţie ţi-e frică… Din doi metri ratezi cu capul. De ce? Pentru că ţi-e frică. Încă zic că am găsit atacant. Dar trebuie să îl modelez.

Îl trec prin foc, să îl ard, să îl fac curat ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist. Aleargă să primeşti mingea. Pe Tavi l-am scos că a început să îi fie frică de minge”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport 1.

becalifcsbmiculescu