Becali s-a răzgândit din nou! Jucătorul care va exploda la FCSB: ”E vorba de calitate fizică, de construcția mușchilor!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 27 iulie 2022, ora 19:08,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a avut un start foarte slab în acest sezon, motiv pentru care Toni Petrea a demisionat. În locul lui a fost numit Dică. Înainte de aducerea noului antrenor, Gigi Becali și-a ieșit din minți și a criticat pe toată lumea.

Becali l-a criticat și pe Florinel Coman, unul dintre favoriții lui din trecut. Totuși, la puțin timp, omul de afaceri s-a răzgândit și susține că este sigur că va reuși să își recupereze banii investiți în Florinel Coman.

”Eu cred că voi recupera suma de transfer pentru Coman. În ultimul meci, cu Rapid, a fost parcă o idee mai strălucit. Lui îi trebuie un declic, iar de atunci va străluci, eu așa zic. Ei fac niște teste, de viteză, de putere. Coman este primul, iar după el e distanță mare. E vorba de calitate fizică, de construcția mușchilor”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Ce a spus Becali despre Coman în urmă cu câteva zile

”Coman credeam că e ‘bombă’, că o să-și revină. Coman nu mai știe, nu mai are viteză de reacție! A avut două ocazii să marcheze gol, n-a dat. Sunt lucruri pe care nu pot să le explic”, a declarat Gigi Becali, vineri dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

comanbecalifcsb