Becali sare în apărarea lui Coman: ”Domnule judecător, el e jucător la FCSB!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 22 februarie 2021, ora 21:34,
fcsb coman socat
fcsb coman socat

Gigi Becali, patronul FCSB, a sărit în apărarea lui Florinel Coman (22 ani), după ce vedeta roș-albaștrilor s-a ales cu dosar penal.

Jucătorul roș-albaștrilor a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La scurt timp după aflarea veștii, Gigi Becali a sărit în apărarea ”perlei” sale și a explicat, în stilul său caracteristic, cum stau lucrurile, de fapt.

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata.” a declarat Becali la DigiSport.

Citește și Metoda Becali, explicată chiar de patronul FCSB: ”Îi cert pe Moruțan și Coman ca să îi motivez!”

gigi becaliFlorinel Comandeclaratiirealitatea