Belgianul Thomas Meunier ar putea lipsi de la EURO 2024

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 09 iunie 2024, ora 18:51,
euro-2024-favourites-to-win1-747×420-jpg
euro-2024-favourites-to-win1-747×420-jpg

Fundașul belgian Thomas Meunier  s-a accidentat sâmbătă seara și nu va pleca în Germania, alături de coechipierii săi din naţionala Belgiei, urmând să fie examinat de medici pentru constatarea gravităţii accidentării sale.

Thomas Meunier s-a accidentat sâmbătă seara, în meciul amical dintre Belgia şi Luxemburg, fiind înlocuit în minutul 16. În urma accidentării suferite, apărătorul lui Trabzonspor nu va pleca miercuri în Germania, odată cu lotul naţionalei lui Domenico Tedesco. Meunier va efectua un examen medical aprofundat, pentru a se putea constata gravitatea problemelor musculare pe care le-ar putea avea.

Meunier este al treilea apărător belgian care se accidentează înaintea Euro, după Jan Vertonghen (Anderlecht) şi Arthur Theate (Rennes). În defensiva belgienilor este de notat şi absenţa portarului Thibaut Courtois, neselecţionat în urma unui conflict avut cu Tedesco.

Belgia evoluează în grupa E a Campionatului European de fotbal, alături de Slovacia, România şi Ucraina. Primul meci de la turneul final îl va juca împotriva Slovaciei, la 17 iunie, pe Frankfurt Arena.

euro 2024