Benzema ar putea pleca de la Real Madrid în această vară

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 09:16,
Karim Benzema și Eder Militao
Karim Benzema și Eder Militao

Atacantul francez Karim Benzema s-ar putea despărţi în această vară de clubul spaniol de fotbal Real Madrid, la care evoluează din 2009, informează mass-media spaniolă.

Potrivit site-ului Relevo, „incertidudinea a crescut vertiginos în ultimele ore” în privinţa viitorului lui Benzema pe Santiago Bernabeu, deşi situaţia părea clară în ultimele luni, după ce francezul a cucerit Balonul de Aur, în luna noiembrie, şi urma să fie activată opţiunea de prelungire cu un an a contractului său cu madrilenii, care expiră în iunie.

Însă, în acest moment, „nimeni de la Real Madrid nu îndrăzneşte să confirme continuitatea căpitanului în 2023-2024”, afirmă Relevo, în condiţiile în care pe adresa francezului a sosit ofertă exorbitantă din Arabia Saudită, în valoare de 200 de milioane de euro pe două sezoane, similară cu cea primită de Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr.

Pentru a suplini o posibilă plecare a lui Benzema, conducătorii clubului madrilen s-au orientat către internaţionalul spaniol Joselu, care a retrogradat recent în liga secundă cu Espanyol Barcelona.

Real Madrid nu renunţă însă nici la dorinţa de recruta un atacant de top din fotbalul internaţional, printre numele vehiculate figurând cele ale englezului Harry Kane (Tottenham Hotspur) şi portughezului Goncalo Ramos (Benfica Lisabona).

Goncalo Ramosreal madridkarim benzemaHarry Kane