Bergodi iese din carantină! Când va conduce primul antrenament la Craiova

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 23:53,

Antrenorul italian Cristiano Bergodi este aproape să încheie perioada de carantină în România și va putea să-și cunoască noii jucători de la Universitatea Craiova. Joi, Bergodi va conduce primul antrenament în Bănie.

Cristiano Bergodi a antrenat ultima dată la FC Voluntari, în perioada noiembrie 2018 – decembrie 2019, și nu a câștigat niciun titlu în România.

Principalul obiectiv al italianului din contractul cu Universitatea Craiova este participarea în grupele unei competiții europene. 

În cursul zilei de mâine, Cristiano Bergodi va ieși din carantină și joi va conduce primul antrenament. Promitem să revenim cu imagini„, a anunțat clubul din Bănie.

✅ În cursul zilei de mâine, Cristiano Bergodi va ieși din carantină și joi va conduce primul antrenament. Promitem să revenim cu imagini.#CristianoBergodi#SustineStiinta#AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 26 mai 2020

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, la egalitate de puncte cu FCSB. Mai sunt 8 runde de jucat.

E un mic campionat, sigur că pot să apară surprize. În contract, este foarte important ca echipa să ajungă în cupele europene, în faza grupelor. Dar acum obiectivul principal este campionatul. Vreau să dau 120%, pentru mine este o ocazie foarte, foarte importantă. Sunt decis să fac ceva important la Craiova„, a spus Cristiano Bergodi după ce a semnat contractul cu Universitatea Craiova.

? LIVE cu Cristiano Bergodi#BunVenit#Welcome#CristianoBergodi

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 8 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> Vot de încredere pentru Bergodi la Craiova! “Are foarte multe cunoștințe. Sunt șanse mari să câștige campionatul”

cristiano bergodiantrenamentcarantinăuniversitatea craiovaantrenorcoronavirusbergodicraiova
DanPetrescu

Dan Petrescu, fanul Angliei la EURO, dar altă națională va triumfa: ”Vă spun sincer”

radoi

EXCLUSIV VIDEO | Mirel Rădoi, arătat cu degetul pentru că nu a rămas la Under 21: „A fost o manta de vreme rea”