Blatul dejucat din urmă cu mai bine de un deceniu! ”Căpitanul și antrenorul au venit la mine”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 10 aprilie 2020, ora 17:42,
homei
homei

Un fost fotbalist al lui Dinamo a povestit o întâmplare petrecută pe vremea când se afla la începuturile carierei sale de jucător. 

Sergiu Homei a făcut parte din lotul cu care roș-albii au ieșit campioni în 2007. Fundașul și-a adus aminte că a trecut și el printr-un episod similar celor povestite de alți fotbaliști. Mai concret, i s-a spus că urma să joace într-o partidă cu final dinainte stabilit.

„Am aflat în vestiar înainte de meci. Ne-au spus că trebuie să facem egal și la noi și la ei. Au vorbit căpitanul cu antrenorul. Ei știau detaliile astea. “Trebuie să facem așa”. Ok, dacă voi vreți, eu eram prea mic să spun ceva. Facem!” a povestit fostul fotbalist într-o intervenție pentru gsp.ro.

Totuși, socoteala din vestiar nu s-a potrivit cu cea din teren.

„Ne atacau ăia fără menajamente. Ne-au dat gol. Eram toți triști pentru că ei atacau în continuare. Nu era ca și cum dăduseră gol din greșeală și se opresc. Ne-am dat seama pe teren că lucrurile nu sunt cum par. La pauză, ei ne conduceau.

Noi am văzut că lucrurile nu sunt normale. Vorbim una și facem alta. Ne-au condus ei la pauză, iar noi i-am bătut la final. Pe bune i-am bătut. La retur, i-am bătut ca pe covor. Eu am făcut foarte bine, nu am gafat. Eram mic atunci” a rememorat Sergiu.

CITEȘTE ȘI –>> Avertismentul primit de Gigi Becali după ce a luat-o înaintea tuturor: “Ai putea avea surprize”

dinamoblat dejucathomei