Boala din închisoare a lui Gigi Becali, un fals? Mărturii șocante: „Se făcea banditu’ că e cocoșat. Escrocule”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 25 august 2021, ora 23:06,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversați oameni din peisajul fotbalului românesc, iar într-o vreme a stat chiar și în spatele gratiilor.

Florin Gâtejan, fost șef al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, a fost, de asemenea, și avocatul latifundiarului din Pipera și a făcut niște acuzații șocante din trecutul lui Gigi Becali.

Conform celui care l-a reprezentat în trecut în instanță, patronul FCSB-ului și-ar fi înscenat probleme de sănătate în perioada în care era la închisoare pentru a putea beneficia de unele condiții mai puțin aspre.

”Din cauza lui, eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu’ că e cocoșat. Câți bani a dat ăsta… Că e suferind, că trebuie să-și facă operație, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală!

Nici pe dracu’ n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toți la Poarta Albă, i-a viciat pe toți. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedonești, ziceai că-i balerin!”, a declarat Florin Gâtejan, zis și ”Pațanu”, pentru gsp.ro.

În 2014, fiind încarcerat, Gigi Becali a fost eliberat temporar pentru a putea fi operat de hernie de disc cervicală.

CITEȘTE ȘI –>> MOMENT DE SINCERITATE AL LUI GIGI BECALI: „AM FOST PROFESOR, DAR ERAM PROFESOR PROST, FĂRĂ ȘCOALĂ”

inchisoareFlorin Gatejanacuzatiirealitateagigi becali