Bogdan Andone, susținut de Răzvan Lucescu! Sfaturile pentru noul antrenor de la FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 iunie 2019, ora 14:38,
bogdan-andone-2
bogdan-andone-2

Bogdan Andone primește o susținere neașteptată după numirea în funcția de antrenor principal la FCSB. Răzvan Lucescu îl cunoaște bine pe tehnician și i-a oferit câteva sfaturi pentru un mandat de succes alături de ‘roș-albaștri’.

Bogdan Andone (44 de ani) se va afla la prima experiență de antrenor principal în Liga 1. El a fost secund la FCSB în mandatul lui Mihai Teja.

Obiectivele lui Bogdan Andone sunt câștigarea campionatului și calificarea în grupele Europa League.

ACUM, Conferinta de presa FCSB

Toate detaliile despre noul antrenor al ros-albastrilor, Bogdan Andone, dar si despre negocierile esuate cu Edi Iordanescu. Gigi Becali va oferi toate amanuntele—> https://bit.ly/2Z39ZaAEXCLUSIV Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Gigi Becali şi ce a primit de la patronul FCSB—> https://bit.ly/2ETxFqkEXCLUSIV ”Dacă iau 4 jucători de la FCSB și-i duc la Gaz Metan câștig campionatul!” Dezvăluirea lui Edi Iordănescu—> https://bit.ly/2WmR0Li

Publicată de Digi Sport pe Miercuri, 5 iunie 2019

Și antrenorul lui Ajax a apărut din ceață. Asta se întâmplă și acum la FCSB. Are nevoie de puțină șansă pentru a porni bine. Dacă are rezultate, la început acum, Gigi Becali l-ar lăsa în pace. Are nevoie ca în această scurtă perioadă să-i câștige pe jucători, să-i strângă în jurul lui. Trebuie să le transmită jucătorilor idei foarte clare, corecte și în felul acesta să înceapă bine.

Eu îl cunosc foarte bine. Este foarte preocupat de meserie, atent, analist. Are o pasiune deosebită. Am schimbat pe parcursul acestui an multe mesaje cu el. Are entuziasm foarte mare. Vede bine și analizează bine situațiile. Va trebui să știe să gestioneze foarte bine acest început foarte complicat și relația cu patronul lui„, a spus Răzvan Lucescu la DigiSport.

Bogdan Andone și-a început cariera de antrenor în 2011, iar anul trecut a pregătit două echipe din Liga a 2-a – Metaloglobus și Energeticianul. 

Ca jucător, Bogdan Andone are trei trofee cu Rapid: campionat, Cupa României, Supercupa României.

sfaturibogdan andonefcsbandonelucescurăzvan lucescuantrenor